Vakantie in eigen tuin: waarom een eigen tuin geweldig is

Waarom op vakantie gaan als je een tuin hebt? Je kan alles van je tuin maken. Het is maar net hoe je hem zelf inricht en welke eisen je hebt. Je kan het zo gek en duur maken als je zelf wilt. Wij delen een paar ideeën om een vakantie aan huis tuin te maken!

Zonparadijs

Je kan je eigen zon paradijs maken! Zet wat ligbedjes of tuin stoelen in het zonnigste plekje in jouw tuin en ga met de beentjes omhoog. Tafeltje erbij met een cocktail ( of iets non alcoholisch). Lees eindelijk je boek af waar je nooit meer aan toe bent gekomen of trek de eeuwenoude spelletjes waar nooit meer iets mee gedaan werd uit de kast. Heerlijk! En het voordeel is: geen heimwee naar huis!

Spetterplezier

Waarom naar het strand als je ook thuis kan zwemmen? Koop een zwembadje met de maat naar eigen wens. Als het een zonnige dag is is het natuurlijk heerlijk om even af te koelen. Je kan daarvoor een pierenbadje gebruiken maar je hebt ook veel grotere opzetbare zwembaden waar daadwerkelijk in gezwommen kan worden. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan en neemt veel ruimte in beslag. Dus dat zou dan wel mogelijk moeten zijn in jouw tuin. Je ziet tegenwoordig ook vaak op internet voorbij komen dat mensen zelf een zwembad maken met wat zijl. Dus als je een groot stuk land hebt (dus bijvoorbeeld een boerderij) en je verveelt je heel erg, zou je dat ook kunnen proberen. Het is een leuk klusje en het is ook een stuk goedkoper!

Hotspot

Maak een echte hotspot in jouw tuin! Een leuk hoekje met wat planten of een leuk tafeltje of gekleurde muur. Zo kan je toch nog leuke vakantie foto’s maken vanaf huis. En stiekem hoeft niemand te weten dat deze thuis zijn gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *