Maatwerk raamdorpels, voor een stijlvolle gevelafwerking!

Maatwerk raamdorpels, voor een stijlvolle gevelafwerking!

Wanneer het aankomt op het verfraaien en beschermen van je woning, speelt de keuze van raamdorpels een cruciale rol. Met een raamdorpel op maat van NATUURSTEENvakman ben je verzekerd van een hoogwaardig product, functioneel & duurzaam, maar ook nog eens een stijlvol accent. Wij bieden een zorgvuldig samengesteld assortiment met een optimale prijs-kwaliteitverhouding waarbij ieder product zorgvuldig met de hand wordt vervaardigd. In principe kun je kiezen uit een schuine & vlakke raamdorpel en – in het geval van een vlakke dorpel – ook uit meerdere materialen waaronder Belgisch hardsteen, nero assoluto graniet & marmercomposiet in donkere hardsteen look. 

Functioneel & stijlvol.

Raamdorpels, ook wel een vensterbanken voor buiten genoemd, zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel essentieel. Ze zorgen voor een effectieve afwatering en voorkomen dat regenwater en vocht je gevel & kozijn beschadigen. Daarnaast zijn ze erg belangrijk om de muren “schoon te houden” omdat ze te voorkomen dat water langs de muren loopt. En ja wanneer je dan toch raamdorpels moet bestellen, dan kun je ook maar beter een variant kiezen die naast praktisch ook nog eens mooi is. We kunnen de kleine tegeltjes & aluminium kappen inmiddels wel, niet echt een blikvanger. Bij ons bent u verzekerd van prachtige natuursteen & composiet dorpels, sfeervol & stijlvol, ideaal voor een prachtig (gevel)aanblik! 

Maatwerk raamdorpels, voor een stijlvolle gevelafwerking!

Vlak of schuin?

Raamdorpels zijn ontworpen voor optimale bescherming. Zo zijn de schuine modellen “schuin aflopend” gezaagd & voorzien van een massieve opkant: voor een optimale waterafvoer. Vlakke raamdorpels zijn effectief & ogen zeer stijlvol en luxe, echter zijn deze in aanschaf wel een stuk duurder, aangezien de materiaalkosten hierbij oplopen, omdat een deel wordt “weggezaagd”. Vandaar dat u bij ons ook een gerichte collectie vlakke raamdorpels vindt. Deze worden optioneel met een losse opkant (oplijmstrip) geleverd. Naast minder materiaalkosten is ook het op maat zagen van deze raamdorpels een stuk minder effectief. Ook zijn meerdere materialen beschikbaar omdat de basisdikte van het materiaal 2 cm & 3 cm kan zijn, waardoor naast Belgisch hardsteen ook graniet & composiet tot de mogelijkheden behoort.  

Maatwerk raamdorpels, voor een stijlvolle gevelafwerking!

De schuine raamdorpel blijft populair vanwege de look, maar ook de optimale afwatering. De vlakke raamdorpels bieden daarentegen een strakker aanzicht, zijn ook voldoende effectief in waterafvoer & bescherming (zeker incl. opkant) en zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Of je nu gaat voor de natuurlijke charme van hardsteen, de chique allure van zwart graniet of het voordelige & mooie marmercomposiet in donkere hardsteen look: onze raamdorpels verzekeren je van een prachtig eindresultaat. Bestel je op maat gemaakte raamdorpel voordelig & eenvoudig bij NATUURSTEENvakman.nl!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *